Slippers en Sandalen voor Steunzolen

Slippers en Sandalen die geschikt zijn voor steunzolen bestaan eigenlijk niet. Kies eerder voor slippers precies op maat voor jouw voet: steunslippers. Of voor aangepaste sandalen. In deze slippers of sandalen is zool van de slipper of sandaal verstevigd waardoor je extra steun krijgt. En dat terwijl je er toch ‘s zomers bij loopt. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Slippers Sandalen Steunzolen

Mooi en hip genoeg?

Zijn slippers en sandalen voor of mét steunzolen wel mooi of hip? Zeker wel 🙂 Kijk maar eens op fitsfootwear.nl. Kies welke sandaal voor steunzolen je bevalt. En doe vervolgens het volgende:

  1. Bekijk op fitsfootwear.nl welke slipper je mooi vindt.
  2. Maak een afspraak met Voetzorg Lansingerland voor een consult.
  3. Loop zomer stevig en gezond met jouw steunslippers of sandalen voor steunzolen

Slippers voor steunzolen

Gewone slippers bieden weinig tot geen ondersteuning voor de voet. Maar wellicht bent u zo iemand die het liefste de gehele zomer op slippers of sandalen loopt. Slippers, zonder steunzolen, maar met verstevigde zool zorgen ervoor dat u stevig staat en loopt.

Sandalen voor steunzolen

Bij Sandalen voor steunzolen geldt hetzelfde. We verstevigen de sandaal met een vast voetbed of stevigere zool. Zo weet u dat u ook in de zomer op een juiste manier loopt. Zonder of met zo min mogelijk klachten. En uiteraard ook een beetje hip of modern :-).

Steunzolen slippers sandalen

Verwant aan steunzolen slippers – sandalen

Zoekt u steunzolen voor slippers of sandalen voor steunzolen. Dan bent u misschien ook geïnteresseerd in de steunzolen voor pantoffels of orthopedische schoenen.


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Of bent u op zoek naar sandalen voor steunzolen of slippers voor steunzolen? We nemen graag de tijd om uw vraag goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Lansingerland

Maak een afspraak