Youri van houten - voetzorg lansingerland

Youri van Houten

Youri van Houten is vakkundig en gespecialiseerd podotherapeut. Na zijn hbo-opleiding Podotherapie en meerdere vakopleidingen is hij dé erkende podotherapeut in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Delft – Delfgauw en Zoetermeer.

Sportpodotherapie

De praktijk van Voetzorg Lansingerland is ruim opgezet. Een bewuste keus. Met ruim 12 lengtemeters is er voldoende ruimte voor sporters om klachten te tonen tijdens het oefenen. Mede hierom is Voetzorg Lansingerland erg geschikt voor sportpodotherapie.

Kinderpodotherapie

Bezoek aan een arts of therapeut kan voor een kind ingrijpend zijn. Youri neemt daarom ruim tijd voor consulten met kinderen. Speelgoed is beschikbaar en ouders zijn er altijd bij. De zekerheid en rust bij het kind staan centraal. Lees meer over kinderpodotherapie.

Specialistische apparatuur

Youri van Houten heeft bij Voetzorg Lansingerland de bewuste keus gemaakt om te investeren in hoogwaardige apparatuur. Dat is 3d-apparatuur die zowel de breedte als de hoogte van de voet kan meten. Steunzolen, steunsandalen en steunslippers zijn hierdoor altijd precies op maat. Pijnklachten verdwijnen.


Podotherapeut Youri van HoutenHeeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie u mogelijk verder helpen. We nemen graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Lansingerland
Maak een afspraak