Podotherapie kind

Podotherapie Zoetermeer

Goede, specialistische en betrouwbare podotherapie voor Zoetermeer en omgeving vindt u bij Voetzorg Lansingerland. Voetzorg Lansingerland is de podotherapeut voor Zoetermeer en omstreken. Onze praktijk bevindt zich nét onder Zoetermeer, in Berkel-en-Rodenrijs. En sinds kort ook in Delfgauw.

Waarom specialist?

Waarom zijn wij specialist in podotherapie? Omdat wij uw klachen holistisch bekijken. We nemen uw rug, knie of enkel mee in de klacht rondom podotherapie. Dat doen zeker niet alle podotherapeuten. En dat maakt ons dan ook uniek.

Ook voor Steunzolen

Bij ons kunt u terecht voor podotherapie, sportpodotherapie en kinderpodotherapie. Ook zijn we specialist in regio Zoetermeer voor steunzolen, steunslippers en steunsandalen. Onze meet-apparatuur is zeer geavanceerd. Steunzolen zitten daarom beter dan steunzolen via een podoloog.

Specialist in podotherapie Zoetermeer

Het team van Voetzorg Lansingerland wordt geleid door podotherapeut Youri van Houten. Zijn team helpt mensen met voetklachten in de brede regio Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Delft, Delfgauw, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker en Rotterdam.

Afspraak maken bij Voetzorg Lansingerland in Berkel en Rodenrijs? Bel 010 – 888 77 02.

Podoloog Zoetermeer

Podotherapie richt zich op het verhelpen of verminderen van klachten en pijn bij het staan of lopen. In onze praktijk werken we met hoogwaardige apparatuur die, anders dan bij een podoloog, veel beter uw klachten in kaart brengt. Podotherapie is de officiële naam voor therapie rondom uw gewrichten en spieren in uw voet, benen en andere lichaamsdelen (knie, rug, heup) waarnaar de pijn uitstraalt.

-> Lees ook: Verschil podoloog en podotherapeut

Consult Podotherapie Zoetermeer

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt tijdens het consult bij onze praktijk nabij Zoetermeer.

  • U vertelt ons welke klachten u heeft
  • Wij stellen u een aantal vragen
  • Dan checken wij uw voeten, enkels, benen, knieën en rug
  • Onze gespecialiseerde apparatuur verricht metingen
  • We vertellen wat ons opvalt
  • We laten zien wat de metingen hebben aangetoond
  • Vervolgens geven we u een advies
  • Uiteindelijk besluiten we samen hoe we verder gaan

Steunzolen afspraak

Faciliteiten

Voetzorg Lansingerland bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden van Zoetermeer. Er is ruime parkeergelegenheden aanwezig vlak naast de podotherapie-praktijk. De praktijk heeft een kleine speelvoorziening voor kinderen.


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie mogelijk helpen. We nemen graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Lansingerland

Maak een afspraak