Podotherapie kind

Podotherapie Pijnacker

Voetzorg Lansingerland is specialist voor podotherapie in de regio’s Pijnacker en Berken en Rodenrijs. Bij Voetzorg Lansingerland kunt u terecht voor podotherapie, sportpodotherapie en kinderpodotherapie. Bent u op zoek naar een podoloog in Pijnacker, besef dan dat een podoloog een andere (lagere) opleiding heeft gedaan dan een podotherapeut. Maar uw keuze voor een podotherapeut of podoloog in Pijnacker dus bewust.

Afspraak maken voor podotherapie

Voetzorg Lansingerland is gericht op podotherapeutische hulp bij het staan of lopen. Het team van Voetzorg Lansingerland in de regio Pijnacker wordt geleid door podotherapeut Youri van Houten.

Afspraak maken bij Voetzorg Lansingerland? Bel 010 – 888 77 02.

Locatie podotherapie Pijnacker

Voor podotherapie bij Voetzorg Lansingerland bezoekt u onze praktijk nét ten zuiden van Pijnacker, in Berkel en Rodenrijs. Alternatief bezoekt onze praktijk ten westen van Pijnacker in Delft – Delfgauw.

Wat is podotherapie eigenlijk?

Podotherapie richt zich op het analyseren en behandelen van pijn en klachten bij uw voeten, knieën, benen, heup en rug. Podotherapie bekijkt uw klacht holistisch. ‘Als geheel’ betekent dat. Ook uw rugklachten kunnen immers ontstaan door een verkeerde positie van uw voeten.

Podotherapie of podoloog in Pijnacker

Voetzorg Lansingerland is een praktijk voor podotherapie. Wij zijn dus geen podoloog voor de regio Pijnacker. Podologie is niet officieel erkend. Iedereen kan zichzelf podoloog noemen. Voetzorg Lansingerland heeft de juiste erkenning, diploma’s en certificering.

-> Lees ook: Verschil podoloog en podotherapeut

Consult podotherapie regio Pijnacker

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt tijdens het consult bij onze praktijk in de regio Pijnacker.

  • U meldt ons welke klachten u heeft
  • Wij nemen gerichte vragen met u door
  • Dan controleren we voeten, benen, knieën, enkels, heup en rug.
  • We meten een aantal zaken specifiek door
  • We laten u zien wat ons opvalt
  • We tonen het resultaat van de metingen
  • Uiteindelijk eindigen we met een gericht advies
  • Samen bekijken we hoe we daarna verder te gaan

Maak een afspraak bij Voetzorg Lansingerland in regio Pijnacker of laat uw gegevens achter. 

Steunzolen afspraak

Regiofunctie Voetzorg Lansingerland

Voetzorg Lansingerland is specialist in podotherapie voor de brede regio Pijnacker, Berkel-en-Rodenrijs, Delft en Delfgauw, Rotterdam en Zoetermeer.

Faciliteiten 

Bij Voetzorg Lansingerland is er ruime parkeergelegenheden aanwezig vlak naast de podotherapie-praktijk. De praktijk heeft daarnaast een kleine speelvoorziening voor kinderen.


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie mogelijk helpen. We nemen in onze prakijk in regio Pijnacker graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Lansingerland

Maak een afspraak