Podotherapie kind

Podotherapie Delft en Delfgauw

Voetzorg Lansingerland is specialist voor podotherapie in de regio Delft en Delgauw. Je vindt onze locaties voor podotherapie vlakbij Delft, in zowel Delfgauw en Berkel als Rodenrijs.

Direct een afspraak maken bij voor podotherapie in Delfgauw, bel met 010 – 888 77 02. Je vindt ons op de Laan der Zeven Linden 169 in Delfgauw.

Podotherapie en Steunzolen

Bij ons kun je terecht voor podotherapie, sportpodotherapie en kinderpodotherapie. Ook zijn we dé specialist in Delft en Delfgauw voor steunzolen, steunslippers en steunsandalen.

Specialist in podotherapie Delft & Delfgauw

Het team van Voetzorg Lansingerland te Delfgauw wordt geleid door Youri van Houten – podotherapeut. Zijn team werkt op locaties Delft / Delfgauw en Berkel en Rodenrijs en helpt vanuit daar mensen met klachten en pijn aan voet, enkel, been, heup en rug.

Podoloog Delft – Delfgauw

Podotherapie richt zich op het verhelpen of verminderen van klachten en pijn bij het staan of lopen. In onze praktijk nabij Delft werken we met hoogwaardige apparatuur die, anders dan bij een podoloog, uitstekend uw voeten en looppatroon in kaart brengt.

-> Lees ook: Verschil podoloog en podotherapeut

Locatie podotherapie Delft – Delfgauw

Voor podotherapie bij Voetzorg Lansingerland in regio Delft bezoekt u onze praktijk op de Laan der Zeven Linden 169 in Delfgauw. Parkeren doet u eenvoudig voor de deur.  In ons verzamelpand zijn ook Fystiotherapie Delfgauw (www.fysiotherapiedelfgauw.nl) en Huisartsen Delfgauw (huisartsendelfgauw.uwartsonline.nl) gevestigd.

kaarrt podotherapie delfgauw

Faciliteiten

Er is ruime parkeergelegenheden aanwezig vlak bij de podotherapie-praktijk in Delfgauw.


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie mogelijk helpen. We nemen in Delft / Delfgauw graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Lansingerland

Maak een afspraak