Podotherapie kind

Podotherapie bij Voetzorg Lansingerland

Voetzorg Lansingerland is specialist in podotherapie, sportpodotherapie en kinderpodotherapie voor de regio Berkel en Rodenrijs. Voor klachten of pijn bij het staan of lopen, kunt u bij onze voetspecialisten terecht. De praktijk in Berkel en Rodenrijs wordt geleid door Youri van Houten.

Afspraak maken bij Voetzorg Lansingerland in Berkel en Rodenrijs? Bel 010 – 888 77 02.

Podotherapie Berkel en Rodenrijs

Podotherapie bij Voetzorg Lansingerland is gericht op het vinden, analyseren en verhelpen van uw klachten. Podotherapie richt zich, anders dan vaak gedacht, niet alleen op klachten rondom uw voeten. Podotherapie richt zich ook op de benen, knieën, heupen en rug. Lees meer over podotherapie.

Podotherapie of podologie

Voetzorg Lansingerland in Berkel en Rodenrijs heeft de erkenning, diploma’s en certificering die nodig zijn voor podotherapie. Podologie daarentegen is een onbeschermde professie. Iedereen mag zich podoloog noemen. Let dus goed op. Wilt u in Berkel en Rodenrijs een gespecialiseerde podotherapeut, kies dan voor Voetzorg Lansingerland.

-> Lees ook: Verschil podoloog en podotherapeut

Consult Podotherapie Berkel en Rodenrijs

Bij onze praktijk in Berkel en Rodenrijs vinden we het belangrijk dat u zich prettig voelt tijdens een consult. Daarom zetten we onze stappen duidelijk op een rij.

  1. U vertelt ons uw klachten
  2. Dan stellen wij gericht enkele vragen
  3. Vervolgens controleren wij voeten, benen, knieën en rug
  4. We meten een aantal zaken door via onze apparatuur
  5. Dan tonen we de resultaten en geven we advies
  6. Uiteindelijk bespreken we samen met u hoe verder te gaan

Steunzolen afspraak

Werkgebied Voetzorg Lansingerland

Voetzorg Lansingerland is specialist in podotherapie voor de brede regio Berkel-en-Rodenrijs, Rotterdam, Pijnacker, Zoetermeer, Delft en Delfgauw.

Faciliteiten praktijk voor podotherapie

Voetzorg Lansingerland heeft ruime parkeergelegenheden vlak naast de podotherapie-praktijk in Berkel en Rodenrijs. De praktijk heeft verder een kleine speelvoorziening voor kinderen.


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie in Berkel en Rodenrijs mogelijk helpen. We nemen graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Lansingerland

Maak een afspraak