Podotherapie kind

Podotherapie Rotterdam

Voetzorg Lansingerland is de podotherapiepartijk in nét ten noorden van Rotterdam, in Berkel en Rodenrijs. Voetzorg Lansingerland is specialist met ruime ervaring. Je kunt vanuit Rotterdam terecht bij Voetzorg Lansingerland voor podotherapie, sportpodotherapie en kinderpodotherapie. Of voor steunzolen mocht dat noodzakelijk blijken.

Afspraak maken voor podotherapie in Rotterdam

Voetzorg Lansingerland is gericht op podotherapeutische behandelingen. Voor klachten of pijn bij het staan of lopen dus. Het team van Voetzorg Lansingerland wordt geleid door podotherapeut Youri van Houten. Het team richt zich op de brede regio Rotterdam en de gemeentes daarboven.

Afspraak maken bij Voetzorg Lansingerland in Berkel en Rodenrijs? Bel 010 – 888 77 02.

Locatie podotherapie Rotterdam

Voor podotherapie bij Voetzorg Lansingerland bezoekt u één van onze praktijken. Deze ligt nét buiten Rotterdam, iets ten noorden van Rotterdam Schiebroek, Rotterdam Hillegersberg en Rotterdam Overschie / Park Zestienhoven. En net westen van Rotterdam Airport. Een tweede vestiging vindt u in Delfgauw.

Podotherapie Berkel en Roderijs

Wat is podotherapie?

Podotherapie door Voetzorg Lansingerland richt zich op het analyseren en verhelpen van pijn en klachten bij uw voeten, knieën, benen, heup en rug. Podotherapie bekijkt uw klacht dus holistisch: vanuit de voet en dan naar boven. Uw rugklacht kan namelijk ook met de stand van uw voeten te maken hebben.

-> Lees ook: Verschil podoloog en podotherapeut

Consult Podotherapie Rotterdam

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt tijdens het consult bij onze praktijk nabij Rotterdam. Een consult verloopt als volgt.

  • U vertelt ons uw klachten
  • Wij nemen een aantal vragen met u door
  • Dan checken wij uw voeten, enkels, benen, knieën en rug
  • Onze gespecialiseerde 3d-apparatuur verricht een aantal metingen
  • We vertellen wat ons opvalt
  • We laten zien wat de metingen hebben aangetoond
  • Vervolgens geven we u een advies
  • Uiteindelijk besluiten we samen hoe we verder gaan.

Steunzolen afspraak

Werkgebied Voetzorg Lansingerland

Voetzorg Lansingerland is specialist in podotherapie voor de brede regio Rotterdam, Pijnacker, Zoetermeer, Delft en Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs.

Faciliteiten

Voetzorg Lansingerland bevindt zich op ongeveer 5 minuten rijden vanaf het noorden van Rotterdam. Er is ruime parkeergelegenheden aanwezig vlak naast de podotherapie-praktijk. De praktijk heeft een kleine speelvoorziening voor kinderen.


Podotherapeut Youri van Houten

Heeft u klachten waarbij uw voet, enkel, knie, heup of rug een rol spelen. Dan kan podotherapie mogelijk helpen. We nemen graag de tijd om uw klacht goed door te nemen. Maak een afspraak via 010-8887702 of via onderstaande knop.

Youri van Houten, Voetzorg Lansingerland

Maak een afspraak